tuz@aed.kpi.ua
(044) 204-98-93

Вступ на 1 курс (за дипломом молодшого спеціаліста)

молодший спеціаліст

 

Якщо ти закінчив коледж чи технікум та одержав диплом молодшого спеціаліста, ти маєш право вступати на основі свого диплома до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» на перший курс, але навчатись за скороченою програмою – 3 роки, замість 4. Ти будеш вступати на освітній рівень бакалавра – це перший рівень вищої освіти.

Ти маєш право скласти вступні випробування з предметів, потрібних для вступу, або перезарахувати оцінки, одержані на Зовнішньому незалежному оцінюванні, якщо ти його складав, й претендувати на місця за державним замовленням. Але цього року сертифікат з української мови та літератури обов’язковий для вступу. Ти можеш використати сертифікати 2017, 2018, 2019 та 2020 років.

Пам’ятай – якщо ти будеш складати екзамени у Національному технічному університеті України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», тобі потрібно подати документи з 13 серпня по 22 серпня включно! Екзамени будуть відбуватись у період з 25 до 27 серпня. Не впусти можливість!

Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних фахових випробувань) при вступі на основі здобутого ОКР «молодший спеціаліст»

Етапи вступної кампанії та розклад роботи Приймальної комісії

Адреса Приймальної комісії Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Правила прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» в 2020 році

Положення про прийом на навчання для здобуття освітнього рівня магістра та за індивідуальними програмами підготовки бакалавра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» у 2020 році

Деталі на сайті приймальної комісії Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” pk.kpi.ua

Найчастіші питання та відповіді Ви можете знайти за посиланням: http://pk.kpi.ua/faq

Офіційні документи: https://pk.kpi.ua/documents/

 

Контакти відбіркової комісії приладобудівного факультету

Відбіркова комісія ПРИЛАДОБУДІВНОГО факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського

+380 50 804 46 59

+380 93 700 51 06

pbf.kpi@gmail.com

03056, м. Київ, проспект Перемоги, 37, корпус 16, аудиторія 157-1